InnerSound la Romanian Design Week

Innersound_la_Romanian_Design_Week

Aflat anul acesta la cea de-a patra ediție, InnerSound New Arts Festival aduce la Romanian Design Week instalația InnerSpaces. Vizitatorii vor putea interacționa cu instalația InnerSpaces timp de două zile: vineri 3 iunie, intre orele 14-20 pe terasa Promenada Mall și sâmbătă 4 iunie, între orele 18-21 în Piața Amzei.

InnerSpaces este o instalație foto-video interactivă, ce constă într-o interfaţă digitală prin care publicul poate interacţiona grafic cu lucrările expuse pe ecran.

Într-un joc de creație și memorie, vizitatorii sunt invitați să transforme vizual oricare dintre fotografiile expuse, să improvizeze, să-şi creeze propria poveste spaţială și să se proiecteze pe sine în timp real în noua imagine pe care au generat-o. De asemenea, vizitatorii vor putea salva imaginea generată, pe care o vor găsi apoi pe pagina de Facebook a InnerSound New Arts Festival.
Veniti sa experimentam impreuna! 

Autori:

  • Cătălin Crețu – multimedia
  • Sabina Ulubeanu – fotografie

Cea de-a patra ediție a InnerSound New Arts Festival va avea loc în Bucureşti, în perioada 28.09-1.10.2016 și include concerte camerale, instalații, film mut sau fotografie, punând muzica contemporană în relație  cu artele vizuale și multimedia. Tema ediției cu numărul patru, TOUCH, invită la reflectarea asupra atingerii ca graniță între tehnologie și simțire, ca punct de întalnire între artist și spectator, ca primul pas concret de la sentiment la materie.

Programul InnerSpaces la Romanian Design Week
Vineri 3 iunie, orele 14:00-20:00, Terasa Promenada Mall
Sâmbătă 4 iunie, orele 18:00-21:00, Piața Amzei

Powered by InnerSound New Arts Festival
Organizat de Centrul de Muzică Electroacustică şi Multimedia al UNMB, Asociatia OPUS, Asociația Art&Co
Sprijinit de AFCN, Raiffeisen Bank, Institutul Aspen din Romania, Institutul Cultural Român, Muzeul Național George Enescu, Noumax.